Årsoppgjør
Vi tilbyr integrasjon mot følgende årsoppgjørsprogrammer:
Cantor
Visma Finale

Egen artikkel til hvordan du aktiverer integrasjonene finner du her

Cantor
Ferdig årsoppgjør med kun noen få tastetrykk
Cantor Controller Årsoppgjør er integrert med DNB Regnskap
Hent saldobalansen direkte fra DNB Regnskap
Hent saldobalanse med dimensjonsspesifikasjoner (avdeling/prosjekt)

Visma
Integrasjon mellom DNB Regnskap og Visma Finale Årsoppgjør og Visma Finale Avstemming

Visma Finale Avstemming
Automatisert avstemming av balansekonti og utvalgte resultatkonti. Dokumenterer åpne poster, arkiverer og distribuerer avstemmingsresultat. Integrert med ditt regnskapssystem.

Visma Finale Årsoppgjør
Hjelper deg med ligningsoppgaver, årsregnskap og aksjonærregisteroppgaver. Innebygd automatikk sørger for at årsoppgjøret blir korrekt i henhold til norske lover og regler.

For å fullføre aktivering må du inn i Visma Finale -> Firmaopplysninger -> Regnskapsintegrasjoner, og velge 'SoftRig' som System navn.