Årsoppgjør
Vi tilbyr integrasjon mot følgende årsoppgjørsprogrammer:
Cantor
Visma Finale
Visma Periode og år
Maestro Årsoppgjør

Egen artikkel til hvordan du aktiverer integrasjonene finner du her

Cantor
Ferdig årsoppgjør med kun noen få tastetrykk
Cantor Controller Årsoppgjør er integrert med DNB Regnskap
Hent saldobalansen direkte fra DNB Regnskap
Hent saldobalanse med dimensjonsspesifikasjoner (avdeling/prosjekt)

Les mer

Visma Finale
Integrasjon mellom DNB Regnskap og Visma Finale Årsoppgjør og Visma Finale Avstemming

Visma Finale Avstemming
Automatisert avstemming av balansekonti og utvalgte resultatkonti. Dokumenterer åpne poster, arkiverer og distribuerer avstemmingsresultat. Integrert med ditt regnskapssystem.

Visma Finale Årsoppgjør
Hjelper deg med ligningsoppgaver, årsregnskap og aksjonærregisteroppgaver. Innebygd automatikk sørger for at årsoppgjøret blir korrekt i henhold til norske lover og regler.

For å fullføre aktivering må du inn i Visma Finale -> Firmaopplysninger -> Regnskapsintegrasjoner, og velge 'SoftRig' som System navn.

Visma Periode og år
Med Visma Periode & År får du full oversikt og kontroll over årsoppgjøret

Fra DNB Regnskap har du muligheten til å manuelt eksportere SAF-T (fil) og importere den til Visma Periode & År.

I DNB Regnskap kan du eksportere SAF-T fra Innstillinger - Importsentral - Eksport SAF-T

Maestro Årsoppgjør

Integrasjonen settes enkelt opp fra Maestro Årsoppgjør
Hent saldobalansen direkte fra DNB Regnskap
Gjør oppslag i transaksjoner og bilag
Integrasjonen er også koblet mot Maestro Avstemming

Les mer