Nettbutikk
Vi tilbyr integrasjon mot følgende nettbutikker:
Uni Nettbutikk
WooCommerce by Maco
Shopify by Uni Micro Web (Lanseres snart)

Egen artikkel til hvordan du aktiverer integrasjonene finner du her

Uni Nettbutikk
Uni Nettbutikk er en ferdig løsning dersom du velger en av våre designmaler. Mer enn 400 kunder bruker Uni Nettbutikk i dag, og med over 13års erfaring er det et sikkert valg!

En brukervennlig nettbutikk
Responsivt mal-design eller velge ditt eget design (skreddersøm)
Sikre betalingsløsninger
Mange “kolleger” som også bruker Uni Nettbutikk
Skalerbar løsning
24/7 overvåkning av drift
Funksjonsrik

WooCommerce by Maco

Verdens mest brukte nettbutikk Integrasjonen mellom DNB Regnskap og WooCommerce leveres som en sky-tjeneste. Enkel installasjon. 100% automatisert ordreoverføring. Ingen manuelle operasjoner.

Slik fungerer det:

Produkter fra DNB Regnskap til WooCommerce:
Produktene i DNB Regnskap oppdateres i WooCommerce nettbutikken

Ordre fra WooCommerce til DNB Regnskap:
Ordrer som registreres i WooCommerce overføres til DNB Regnskap enten som en ferdig betalt faktura eller som ordre til behandling

Kunder fra DNB Regnskap til WooCommerce:
Opprett og vedlikehold kundedata i DNB Regnskap mens dine kunder handler i nettbutikken.

Shopify by Uni Micro Web (Lanseres snart)
Automatiser regnskapsføring for din netthandel med Atlantic eBridge. Vi kobler sammen ordrene fra Shopify med ditt regnskap uten manuelt arbeid.

Mindre enn 5 min å sette opp
Har du mer enn 50 ordrer sparer du over 3 timer manuelt arbeid
Automatisk innlesing av oppgjørsfiler fra betalingsleverandører
Du kan enkelt få tilgang til flere selskap med samme innlogging