Artikler om: Integrasjoner

Hvordan aktivere en integrasjon med DNB Regnskap

Våre integrasjoner

Alle våre integrasjoner finner du under markedsplassen i menyen til venstre i DNB Regnskap. Her kan du lese mer om hver enkelt integrasjon og hvordan du aktiverer den. Du finner også integrasjoner som vi jobber med å sluttføre før lansering.

Hvordan aktivere en integrasjon

For å aktivere en integrasjon så trykker du på «Les mer» under integrasjonen i markedsplassen. Der vil det være linket til en landingsside hos integrasjonspartneren og du fortsetter bestillingsløpet der.

I noen tilfeller må du aktivere integrasjonen i DNB Regnskap før du kan sette opp bestillingen hos integrasjonspartneren.

Oppdatert på: 19/07/2021