Bransjeløsning
Vi tilbyr integrasjon med løsninger mot forskjellige bransjer
EdiPost
Proresult
KlubbAdmin
Elite Systemer AS
Profftime (Lanseres snart)
Moment (Lanseres snart)
Zettle by Paypal (Lanseres snart)

Egen artikkel til hvordan du aktiverer integrasjonene finner du her

EdiPost
Enkelt og effektivt verktøy for å sende dine pakker
Enkel å bruke
Støtte for de mest brukte transportørene
Klargjort for integrasjon mot de mest brukte nettbutikkløsningene
Virker med alle skrivere
Plattform-uavhengig

Proresult
Smart timeføring. Proresult skreddersyr digitale løsninger for bygg og anleggsbransjen.
Proresult har en visjon om å skape en enklere arbeidshverdag for kundene og gjøre det enkelt å komme i gang.

Kunder, prosjekter, ansatte, fakturagrunnlag og lønnseksport sendes løpende til DNB Regnskap.
Leverandørfaktura sendes tilbake fra DNB Regnskap til Proresult.
Brukerne sparer tid og slipper unødige manuelle dobbelt- og feilregistreringer.
Løsningen er brukervennlig og enkel å tilpasse kundens behov.

KlubbAdmin
KlubbAdmin er idrettens løsning for medlemsadministrasjon i idrettslag, bedriftsidrettslag, grupper og idrettsskoler

Eksporter bilagsfilen fra NIF KlubbAdmin og importer den inn i DNB Regnskap via Importsentralen.

Elite Systemer AS
Smart forretningskontroll for håndverkere og entreprenører. Elite Entreprenør er en løsning for prosjektstyring, oppgavehåndtering, kundeoppfølging, intelligent timefangst og sikker håndtering av tegninger og dokumenter.

Løpende oversending av ansatte, kunder og prosjekter til DNB Regnskap
Løpende oppdatering ved endringer i ansattkort, kundekort og prosjektstatus
Brukervennlig verktøy for kontroll og oversending av timer og tidsdata
Kundespesifikk tilpasning av tidskoder og lønnsarter inngår
Unngå feilføring og spar tid

Aktivering av integrasjon gjøres via oppsett i Elite Entreprenør.

Les mer

Profftime (Lanseres snart)
Profftime leveres med en enkel og brukervennlig app til iPhone og Android-telefoner. Nå er det enklere enn noen gang å logge timer!

Les mer

Moment (Lanseres snart)
Få full kontroll over dine prosjekter og ressurser med en komplett operasjonell programvare. Prosjektstyring, timeføring, ressursplanlegging og fakturering i ett system, det blir ikke enklere.
Hva hjelper integrasjonen meg med?

Med denne integrasjonen overføres fakturaer, kunder og prosjekter automatisk fra Moment til DNB Regnskap
Når faktura er ferdigstilt, overføres den umiddelbart til DNB Regnskap. Det samme gjelder kunder og prosjekter.
Moment er master, og når en ny kunde eller et prosjekt opprettes eller oppdateres, overføres data fra Moment til DNB Regnskap
Hvordan kommer jeg i gang?

Ta kontakt med sales@moment.team dersom du ønsker tilgang eller mer informasjon.

Les mer

Zettle by Paypal (Lanseres snart)