Bransjeløsning
Vi tilbyr integrasjon med løsninger mot forskjellige bransjer
EdiPost
Proresult
Zettle by Paypal (Lanseres snart)
Elite Systemer AS (Lanseres snart)

Egen artikkel til hvordan du aktiverer integrasjonene finner du her

EdiPost
Enkelt og effektivt verktøy for å sende dine pakker
Enkel å bruke
Støtte for de mest brukte transportørene
Klargjort for integrasjon mot de mest brukte nettbutikkløsningene
Virker med alle skrivere
Plattform-uavhengig

Proresult
Smart timeføring. Proresult skreddersyr digitale løsninger for bygg og anleggsbransjen.
Proresult har en visjon om å skape en enklere arbeidshverdag for kundene og gjøre det enkelt å komme i gang.

Kunder, prosjekter, ansatte, fakturagrunnlag og lønnseksport sendes løpende til DNB Regnskap.
Leverandørfaktura sendes tilbake fra DNB Regnskap til Proresult.
Brukerne sparer tid og slipper unødige manuelle dobbelt- og feilregistreringer.
Løsningen er brukervennlig og enkel å tilpasse kundens behov.

Zettle by Paypal (Lanseres snart)
Zettle utvikler banebrytende betalings- og analyseverktøy som gir små bedrifter muskler til å spille i samme liga som de store aktørene. Vi har hjulpet våre brukeres virksomheter med å oppnå en årlig vekst på mer enn tre ganger gjennomsnittet for Europa. Og vi gjør dette ved å tilby enkle og brukervennlige verktøy.

Zettle betalingsterminal gjør det mulig for hvem som helst å ta imot kortbetalinger – når som helst og hvor som helst, mens vårt intuitive kassasystem forenkler betalingsprosess, salgsrapportering og produktstyring.

Med Zettle slipper du å bekymre deg for oppstartskostnader, kontrakter eller månedlige gebyrer. I stedet gir vi deg kraftige verktøy som lar deg starte opp, drive og utvide bedriften din.

Med Zettle kan du:
motta alle typer betalinger sikkert
spore salg, varebeholdning og medarbeidere på ett sted
gjøre klar og bruke tjenesten raskt
motta utbetalinger til banken din innen 1–2 virkedager

Elite Systemer AS (Lanseres snart)