Artikler om: Integrasjoner

Bransjeløsning

Vi tilbyr integrasjon med løsninger mot forskjellige bransjer
Mobile Worker
EdiPost
Proresult
KlubbAdmin
Spoortz
Spond
Elite Systemer AS
Moment
Sticos oversikt, rapport og likviditet
Omnii Helse

Egen artikkel til hvordan du aktiverer integrasjonene finner du her

HÅNDVERKSPAKKEN - fra Mobile Worker

Jobber du i byggebransjen?

Vil du ha mindre kontorarbeid og mer tid til andre ting?

Med DNB Regnskap + Mobile Worker har du alt du trenger for å kunne administrere bedriften og prosjektene dine på en enkel måte som sparer deg for mye tid.

Sammen med DNB Regnskap har Mobile Worker laget en løsning som gjør at du kan få unna kontorarbeidet med få klikk på mobilen før du drar hjem fra byggeplassen, slik at du slipper lange kvelder og helger på kontoret.

Du kan gjerne bruke PC, men kan fint klare deg kun med mobilen. Alt du trenger er samlet i appen:

Registrer timer, materiell og utlegg, enkelt hver dag
Opprett tilleggsarbeid på farten og sikre at du får betalt for det
Send faktura rett fra mobilen direkte til kunden med en gang jobben er gjort
Dokumenter arbeidet med sjekklister, avvik, bilder og tegninger
HMS Håndbok og Internkontroll
Elektronisk kjørebok (tilleggsvalg)
Så lett at alle ansatte mestrer det kjapt!

Dette er bare litt av det du får med Mobile Worker sammen med DNB Regnskap.

Se Mobile Workers webinar med DNB Regnskap

Les mer om Mobile Worker

EdiPost

Enkelt og effektivt verktøy for å sende dine pakker
Enkel å bruke
Støtte for de mest brukte transportørene
Klargjort for integrasjon mot de mest brukte nettbutikkløsningene
Virker med alle skrivere
Plattform-uavhengig

Proresult

Smart timeføring. Proresult skreddersyr digitale løsninger for bygg og anleggsbransjen.
Proresult har en visjon om å skape en enklere arbeidshverdag for kundene og gjøre det enkelt å komme i gang.

Kunder, prosjekter, ansatte, fakturagrunnlag og lønnseksport sendes løpende til DNB Regnskap.
Leverandørfaktura sendes tilbake fra DNB Regnskap til Proresult.
Brukerne sparer tid og slipper unødige manuelle dobbelt- og feilregistreringer.
Løsningen er brukervennlig og enkel å tilpasse kundens behov.

KlubbAdmin

KlubbAdmin er idrettens løsning for medlemsadministrasjon i idrettslag, bedriftsidrettslag, grupper og idrettsskoler

Eksporter bilagsfilen fra NIF KlubbAdmin og importer den inn i DNB Regnskap via Importsentralen.

Elite Systemer AS

Smart forretningskontroll for håndverkere og entreprenører. Elite Entreprenør er en løsning for prosjektstyring, oppgavehåndtering, kundeoppfølging, intelligent timefangst og sikker håndtering av tegninger og dokumenter.

Løpende oversending av ansatte, kunder og prosjekter til DNB Regnskap
Løpende oppdatering ved endringer i ansattkort, kundekort og prosjektstatus
Brukervennlig verktøy for kontroll og oversending av timer og tidsdata
Kundespesifikk tilpasning av tidskoder og lønnsarter inngår
Unngå feilføring og spar tid

Aktivering av integrasjon gjøres via oppsett i Elite Entreprenør.

Les mer

Moment

Få full kontroll over dine prosjekter og ressurser med en komplett operasjonell programvare. Prosjektstyring, timeføring, ressursplanlegging og fakturering i ett system, det blir ikke enklere.
Hva hjelper integrasjonen meg med?

Med denne integrasjonen overføres fakturaer, kunder og prosjekter automatisk fra Moment til DNB Regnskap
Når faktura er ferdigstilt, overføres den umiddelbart til DNB Regnskap. Det samme gjelder kunder og prosjekter.
Moment er master, og når en ny kunde eller et prosjekt opprettes eller oppdateres, overføres data fra Moment til DNB Regnskap
Hvordan kommer jeg i gang?

Ta kontakt med sales@moment.team dersom du ønsker tilgang eller mer informasjon.

Les mer

Sticos oversikt, rapport og likviditet

Denne integrasjonen er felles for tre av Sticos sine skybaserte løsninger innenfor regnskapsanalyse og oppdragsstyring. Oppsettet gjøres kun én gang og fungerer sømløst mot både Sticos Rapport, Sticos Likviditet og Sticos Oversikt. De ulike løsningene fungerer uavhengig av hverandre og du velger selv hvilken løsning du ønsker tilgang til.

Sticos Oversikt

Oppdragsstyring og kvalitetssikring av regnskap.
Les mer: https://www.sticos.no/regnskap/sticos-oversikt

Sticos Rapport
Rapporteringsverktøy som viser oversiktlige regnskapsrapporter og nøkkeltall.
Les mer: https://www.sticos.no/regnskap/rapport

Sticos Likviditet
Likviditetsstyringsverktøy som gir deg viktig beslutningsstøtte når du skal ta valg av økonomisk betydning.
Les mer: https://www.sticos.no/regnskap/sticos-likviditet

Omnii Helse

Journal data to accounting
Om Omnii Helse Vi gjør regnskapet enklere for helsebransjen!

Omnii Helse er en selvstendig applikasjon som effektivt konverterer regnskap fra Opus Dental til Uni Economy.

Meld din interesse: https://www.omniihelse.no/Meld-din-interesse/13884

Dette gjør integrasjonen: - Effektiviserer samarbeidet mellom regnskapsfører og tannlege - Kutter kostnader og unødvendige prosesser med automatisert overføring av dags og månedsoppgjør fra Opus Dental - Tilpass kontoplan etter ønske - Automatisk bokføring

Kom i gang - Integrasjonen aktiveres som «Omnii Helse» i Uni Economy - Ved tilbud aksept opprettes en sikker kobling mellom klinikken og Omnii Helse med en hardware kalt “OmniiBox” - Kunden får tildelt brukernavn og passord i egen portal for oppsett av regnskap og kontoplan - Overføring av regnskap blir daglig overført og bokført automatisk inn i regnskapet.

Integrasjonen er utviklet og driftet av Omni Systems AS Org.nr: 918677917 Hjemmeside: www.omniihelse.no Support: support@ycom.no Telefon support: 22120300

Oppdatert på: 07/06/2023