BI/Analyse
Vi tilbyr integrasjon med flere som leverer skybaserte rapportløsninger
Cantor
Konsolidering
OneStop Reporting (Lanseres snart)

Egen artikkel til hvordan du aktiverer integrasjonene finner du her

Cantor
Skybaserte rapporteringsløsninger
Cantor er spesialister på rapporteringsløsninger

Rapportering
Konsern
Årsoppgjør
Business intelligence
Budsjett
Likviditet
Signering
Harmoni

Konsolidering
Konsolidering.no har alt du trenger for å effektivisere konsernrapporteringen til din bedrift. Vårt rapporteringsverktøy lar deg enkelt bygge dine egne rapporter som sammen med våre standard KPI visninger gir deg det totale bildet du trenger for en effektiv sammenstilling og rapportering av konsern.

OneStop Reporting (Lanseres snart)
OneStop Reporting tilbyr en rekke muligheter for et regnskapsbyrå som ønsker å utvide sin kjernevirksomhet ut over selve bilagsføringen

Excel-basert rapportdesigner
Lag egne rapporter og input-formularer
Deling av rapporter og rapportpakker til kollegaer og klienter med varslingsfunksjon
Egne kommentarark som følger rapportene når de arkiveres
Drill-down på transaksjonsnivå med bilagsvisning