DNB Regnskap mobilapplikasjon

I appen kan du laste opp bilde av regninger og kvitteringer til innboksen. Vi anbefaler å ha appen innstallert slik at du får

I tillegg kan du:
Få oversikt
Sende faktura på farten
Registrere timer
Ta bilde eller last opp bilde av kvittering

Dersom du har flere roller i flere selskaper, kan du enkelt bytte mellom selskapene i DNB Regnskap appen.

DNB Regnskap blir utviklet fortløpende, og vårt hovedfokus er å hjelpe deg og bedriften din å lykkes med regnskap og økonomistyring.

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger – følg med for oppdateringer!

App Store - DNB Regnskap på iPhone

DNB Regnskap i App Store finner du her: Last ned her

Åpne kamera-appen din for å scanne QR-koden og åpne App Store her:

Google Play - DNB Regnskap for Android

DNB Regnskap i App Store finner du her: Last ned her

Åpne kamera-appen din for å scanne QR-koden og åpne Google Play her: