Rettigheter til å etablere selskap i DNB Regnskap

Det er et krav om at den som oppretter en lisens i DNB Regnskap er verifisert med Bank ID og har en godkjent rolle i foretaket enten i Brønnøysundregisteret eller i DNB.
Dersom du ikke har godkjent rolle må en den som har denne rollen opprette foretaket i DNB Regnskap. Den som opprettet selskapet kan fritt invitere andre brukere til systemet.

NB! Ekstra bruker er en kostnadsbelagt tjeneste. Dersom dere ønsker at det bare skal være en bruker av DNB regnskap, er det mulig å tildele den nye brukeren administrasjons-rettigheter og slette brukeren som opprettet lisensen på selskapet. Les mer her

Ta evt kontakt med vår support dersom du har spørsmål på kundeservice.dnbregnskap@dnb.no

Oppdatert på: 03/05/2024