Automatisk tildeling av leverandørfaktura - Porteføljeflytting

Automatisk tildeling av leverandørfaktura

Oppsett av Flyt

Man kan aktivere automatisk tildeling av leverandørfaktura som kommer inn i innboksen for fakturamottak.

Velg innstillinger.
Klikk på Flyt.
Opprett autotildeling av leverandørfaktura.
Sett e-post til bruker som skal motta tildeling av faktura for godkjenning. I tillegg kan du justere sannsynlighetsgrad for smart-kontering. Smart-kontering baserer seg på konteringshistorikk på globalt nivå i DNB Regnskap. Eksempel: Dersom man mottar en faktura fra en leverandør som leverer telefontjenester vil smart- kontering mest sannsynlig velge kontonummer 6900 - telefon basert på andre brukere som har ført faktura fra denne leverandøren på aktuell konto. Merk dette er bare et forslag.

PS: Dersom du kun ønsker å bruke tildeling og er ukritisk til kontovalg kan du justere ned sannsynlighetsgraden til 5 for å skru av kontoforslag.