Teknisk beskrivelse bilag

Hvis det er første gang du skal importere i DNB Regnskap, så kan du trykke på linken nedenfor. I linken er det en veiledning i bruken av importsentral.

Importsentral - Porteføljeflytting

Importfilen er i Excel format.

Eksempel innholdet av importfil:

NB!
Husk at leverandør, kunder, hovedbok må være registrert i DNB Regnskap før du skal importere inn importfilen.
Hvis ikke prosjekt og avdeling finnes fra før av i DNB Regnskap, så vil prosjekt og avdeling bli opprettet med samme navn som prosjektnummeret
Sjekk alltid logg etter at man har importert, selv om importen viser at den har vært suksessfull.