Hvordan gi tilgang til revisor

For å gi revisor tilgang til ditt selskap i DNB Regnskap trenger du e-postadressen til revisoren.
Merk at du ikke blir belastet for revisorbrukeren så lenge brukeren er statsautorisert revisor.

Hvis revisoren din ikke har bruker i DNB Regnskap vil vedkommende få en e-post sette opp en bruker før vedkommende får tilgang til selskapet ditt.

Velg Innstillinger øverst til høyre i DNB Regnskap.
Trykk så på Brukere

Trykk så på pil ned ved siden av Inviter bruker
Velg så Inviter revisor

Skriv så inn e-postadressen til revisor
Trykk så på Send invitasjon. Revisor vil da få lesetilgang til selskapet ditt.

Oppdatert på: 17/02/2023