Etterbestille kobling mot bank

Det er enkelt å bestille denne muligheten på nytt, og det er helt kostnadsfritt.

Bestilling av bankintegrasjon finner du under Innstillinger > Bank. Her vil du finne selskapets bankkonti.

Trykk på en av dine bankkonti > Velg kobling mot bank. Her kan du bestille bankintegrasjon.

Når du har trykket på bestill kan du koble kontoer med BankID.

Bestillingen er nå sendt til banken og du vil kunne gjennomføre betalinger fra dagen etter at bestillingen ble sendt.

NB! Merk at du må ha riktige rettigheter på konto for å bestille utbetalinger.

Oppdatert på: 27/06/2023