Skattetrekkskonto

En skattetrekkskonto er sperret for uttak til annet enn skattetrekk til Skatteetaten.
Kontoen kan kun benyttes til betaling av skatt, kan ikke benyttes til betaling av arbeidsgiveravgift eller MVA.

Administrator eller bestiller kan opprette skattetrekkskonto i bedriftsnettbanken under Administrasjon - Åpne konto.

Frigivelse av midler på skattetrekkskonto

Dersom du ønsker å overføre penger fra og/eller avslutte skattetrekkskontoen må du kontakte Skatteetaten. (Dette gjelder også dersom du har overført til konto ved en feil.). Benytt denne lenken: https://www.skatteetaten.no/skjema/sok-om-a-frigi-midler-fra-skattetrekkskonto/

Når bekreftelsen fra skatteetaten er mottatt, må denne sendes inn til banken. Da gjør du følgende:
Logg inn i bedriftsnettbanken

Klikk på knappen «Send e-post»
Fyll ut webskjema og legg ved bekreftelsen fra skatteetaten som vedlegg
Når banken har mottatt dette, vil de tilbakeføre beløpet.

Har du ikke bedriftsnettbank, kan du kontakte kundeservice bedrift på tlf: 915 04 800.

Oppdatert på: 29/11/2023