Unimicro Byrå og DNB Regnskap - Fjerne rettigheter til regnskapsfører

Unimicro Byrå og DNB Regnskap - Fjerne rettigheter til regnskapsfører

Fjerne tilgang i unimicro Byrå

For å fjerne rettigheter og tilgang til regnskapfører fra systemet, må dette deaktiveres i unimicro Byrå og DNB Regnskap.

Start med å logge inn i unimicro Byrå.

Gå inn på Tilganger
Trykk på regnskapsføreren
Huk bort tilgangene du ønsker å fjerne
Lagre endringene

Deaktivere bruker i DNB Regnskap

Rettigheter og tilgang for regnskapsfører fjernes i DNB Regnskap under innstillinger --> Brukere.

Hvis regnskapsfører har administratorrettigheter som å tildele selskaper til andre regnskapsførere må disse også fjernes.

Klikk på de tre prikkene til høyre og "deaktiver bruker"

Fjerne lisensadministrator

For å fjerne lisensadministrator klikk på spørsmåltegnet "?" oppe til høyre --> lisensinformasjon.

Trykk på de tre pikkene til høyre for navnet og "fjern som administrator"

TS

Oppdatert på: 03/10/2023