Administrer brukere

Legge til bruker

Du kan legge til en ny bruker ved å gjøre følgende:

klikk på tannhjulet oppe til høyre.
klikk på Brukere
klikk på knappen som sier «+Inviter bruker»
Legg inn epostadressen til den du ønsker å invitere som bruker.



Personen som inviteres får en epost. Du vil med en gang kunne legge opp tilganger og roller som den inviterte personen skal ha. Dette gjør man ved å hake av i boksene.

Verdt å vite: Har dere flere selskap må brukerne legges til på hvert enkelt selskap.

Administrere bruker

For å endre på en bruker sine tilganger eller rolle gjør du følgende:

Klikk på tannhjulet oppe til høyre.
Klikk på Brukere
Klikk på brukeren du ønsker å endre på.
Klikk på lenken «Roller og tilganger» som ligger på høyre side.
Hak av i boksene for de aktuelle tilgangene
Klikk på «Lagre endringer»



Slette / deaktivere bruker

Klikk på tannhjulet oppe til høyre.
Klikk på Brukere.
Klikk på brukeren du ønsker å deaktivere.
Klikk på de tre prikkene helt til høyre.
Klikk på «Deaktiver bruker».



Reaktivere deaktivert bruker

Klikk på tannhjulet oppe til venstre.
klikk på Brukere.
Klikk på brukeren du ønsker å reaktivere.
Klikk på de tre prikkene helt til høyre.
Klikk på «Reaktiver bruker».

Var denne artikkelen nyttig?
Avbryt
Tusen takk!