Artikler om: Innstillinger og annet

Innstillinger- Bank

Innstillinger - Bank

Legge til ny bankkonto

For å legge til nye bankkontoer kan du gå på innstillingene ved å klikke på tannhjulet oppe til høyre. Klikk deretter på Bank. Her ser du dine bankkontoer og kan legge til flere.

For å legge til ny bankkonto
Klikk på “Legg til ny Bankkonto”
Legg inn kontonavn
Velg kontotype
Legg inn kontonummer
Klikk på Lagre konto

Du har nå lagt til en ny bankkonto.

Ønsker du å bestille kobling mellom bank og regnskap kan du lese mer om bankintegrasjon her

Endre Bankkonto

Klikk på linjen ved kontoen du ønsker å endre. Her får du opp en meny hvor du kan endre Kontonavn, kontotype, kontonummer.

Dersom du allerede har begynt å føre mot Bankkontoen kan du endre Kontonavn og kontotype.

Når du har lagt inn endringen klikker du på “Lagre konto”

Kontoen du setter som standard driftskonto er den kontoen som blir brukt til fakturering. Du kan når som helst endre dette ved å klikke på de tre prikkene bak kontoen.

Slette

Det er kun bankkontoer hvor man ikke har ført noe på som kan slettes. De kan slettes ved å klikke på de 3 prikkene på høyre side og deretter velge “Slett konto"

Bankinnstillinger

I bankinnstillingene kan du sette forskjellige standard bokføringskonto for Gebyr og hva som er akseptabel differanse i beløp ved innbetaling. Du kan også sette mellomkontoer for innbetaling, utbetaling og lønn.

Oppdatert på: 21/11/2020