Dimensjoner – opprette prosjekt, avdeling eller annen dimensjon

For å ta i bruk de ulike dimensjonene i DNB Regnskap må man opprette kategorier.

For å opprette en ny kategori klikk på menyvalget "Dimensjoner".
Her kan du velge mellom «avdeling» eller «prosjekt».

I dette eksempelet ser vi på avdeling.

Når du er inne i dimensjonen trykk "Opprett ny" i høyre hjørne.
Legg inn navn for kategorien, avdelingsleder og beskrivelse om det er ønskelig.
Nummer blir autogenerert dersom den står blank. (Starter på 1)
Trykk på «Lagre»