Artikler om: Innstillinger og annet

Firmaoppsett

Firmaoppsettet finner du under tannhjulet øverst til høyre.

Firma
Her kan oppdatere selskapets kontaktinformasjon og adresse.

E-postmottak
Her kan du aktivere e-postmottak til innboksen, slik at du kan motta regninger rett inn i regnskapssystemet. Du kan enten oppgi e-postadressen til dine leverandører som fakturerer på e-post eller du kan videresende e-postene internt til DNB Regnskap.

Du velger selv hva som står foran «@dnbregnskap.dnb.no» så lenge det er ledig. Denne e-postadressen kan endres ved å skrive inn ønsket adresse og trykke på «Endre e-postadresse».

Logo til blankett

Du kan legge inn logo som skal være synlig på fakturaene dine. Vi støtter .jpg og .png filer. Du kan velge om logoen skal vises eller hvor den skal plasseres under rapportoppsett.

For pakkene pluss og komplett vil logoen også dukke opp på ordre og tilbud.

Oppdatert på: 03/11/2020