Artikler om: Innstillinger og annet

Innstillinger - Salg - Betingelser, KID og blankettoppsett

Innstillinger – Salg – Betingelser, KID og blankettoppsett
Ønsker du å avvike på standard kredittdager eller leveringsbetingelser så kan du legge dette opp her. Alternativene du legger inn vil du kunne velge mellom på kundenivå når du oppretter eller endrer på en kunde.

Det er kun pakkene Pluss og Komplett som har muligheten til å sette opp egne leveringsbetingelser. Har du lagt inn leveringsbetingelsene så kan du gå inn på kundene dine for å sette opp leveringsbetingelsene.

KID-innstillinger (Kun for pakke Komplett)

KID-innstillinger er kun synlig dersom du har aktivert en innbetalingsavtale med KID. Her vil du se innstillingene dine. Standard KID oppsett er Modulus 10, 15 Siffer.

Du kan gjøre endringer på oppsettet. Husk å gi beskjed til banken om du skal legge til en ny KID-regel, da banken også må oppdatere hos seg for at det skal fungere.

Blankettoppsett 
Her kan du tilpasse din faktura med Logo og firmanavn. Du kan endre plasseringen av logoen, og velger du å endre på dette så vil firmanavnet flytte seg til motsatt side. Du kan velge mellom norsk eller engelsk som standard språk på fakturaen. Ønsker du en fast tekst på din faktura så kan dette legges til her.
  
Fast tekst på faktura: Teksten vil legge seg til venstre under produktlinjene i fakturaen.  

Oppdatert på: 21/11/2020

Var denne artikkelen nyttig?

Del tilbakemeldingen din

Avbryt

Tusen takk!