Endre på bilag

Det er mulig å kreditere eller korrigere et bilag
Kreditere bilag = nullstille det
Korrigere bilag = endre på innholdet

For å finne bilaget som skal endres gå til menyvalg Regnskap.
Deretter velger du Søk på bilag. Les mer om søk på bilag her
Velg "..." (tre prikker) på en av linjene til det bilaget som skal korrigeres.
Det kommer en dropdown meny med Krediter bilag, Korriger bilag og Rediger bilagslinje uten kreditering.

Krediter bilag.
Du får opp et spørsmål om du vil kreditere hele dette bilaget.

NB! Det kan være viktig å notere seg at det ikke er mulig å kreditere en utgående faktura. Dette må gjøres ved bruk av kreditnota i faktureringsbildet
NB! Ved kreditering av leverandørfaktura vil leverandørfakturaen bli sendt tilbake til siste steg før bokføringen.

Korriger bilag
Bilaget åpnes slik at det er mulig å endre de aktuelle feltene, for eksempel konto eller beløp. Husk å lagre og bokfør endringene.

Rediger bilagslinje uten kreditering
Du får mulighet til å korrigere enkelte av feltene uten at den bilaget korrigeres eller krediteres. Det vil bli endret direkte på bilagslinjen.