Føre bilag

NB! Dersom du ønsker å føre et bilag manuelt bør du ha grunnleggende regnskapsforståelse eller be om hjelp fra en regnskapsfører.
Manuelle bilag kan føres under Regnskap → Føre bilag.
Bilagsnummer registreres automatisk – trykk på forstørrelsesglass for å starte registering av nytt bilag (alternativt klikk på +)
Skriv inn dato eller klikk på kalenderikon

Leter du etter en regnskapskonto som ikke dukker opp? Det ligger flere kontoer som er skjult i kontoplanen, se hvordan du henter dem frem her.
NB! Dersom du skal føre et bilag på flere linjer kopieres bilagsnummer og dato automatisk når du bokfører bilaget
Det er mulighet for å koble vedlegg opp mot den manuelle bilagsføringen.
Du kan bokføre bilaget eller lagre en kladd som du kan ta opp igjen senere (knapp med tre prikker for å hente kladd)

Under finner du et eksempel på føring av åpningsbalanse for et nystartet aksjeselskap