Gjentakende faktura
Gjelder pakke komplett

Gjentakende faktura finner du under Salg -> Gjentakende faktura.

Opprette gjentakende faktura

Du kan opprette en ny faktura ved å klikke på “Ny gjentakende faktura” oppe i høyre hjørne.

Velg kunden/opprett kunden som du skal fakturere gjentakende.
Velg hvor ofte du ønsker å gjenta utsending
Velg om det er en faktura eller ordre som du ønsker at skal gjenta seg.
Klargjøringsdager (trenger ikke å fylles inn)
Neste fakturadato: neste dato det skal sendes ut en faktura
Sluttdato: legg inn dato hvis den skal slutte på en spesiell dato.
Maks antall: hvor mange ganger ønsker du at fakturaen skal repetere seg før repeteringen skal stoppe.

Setter du en slutt dato eller maks antall repeteringer så vil den automatisk bli satt som inaktiv når den når dato/ antall. dersom du ikke ønsker at trekket skal stoppe automatisk lar du disse feltene stå tomme.

Har du behov for å legge in referanser kan dette gjører i fanen for Detaljer.

Klikk deretter på lagre og aktiver.

Alle fakturaene som blir sendt ut via gjentakende faktura finnes under Salg-> Faktura. Du kan også se en logg over alle utsendte faktura ved å gå på Salg-> Gjentakende faktura. Og ved å klikke på de tre prikkene til høyre for den repetisjonen du trenger mer informasjon om.

OBS: Dersom du endrer prisen på et produkt vil ikke den gjentakende fakturaen oppdatere dette. Den må oppdateres manuelt.

Endre på en gjentakende faktura.
Klikk på Nr til den gjentakende fakturaen du ønsker å endre på
Legg inn ønskede endringer
Klikk på lagre

Deaktivere gjentakende faktura
Klikk på Nr til den gjentakende fakturaen du ønsker å endre på
Klikk på pilen ved “lagre” knappen oppe til høyre
Velg deaktiver.

Dersom du deaktiverer ved en feil eller ønsker å aktivere en gjentakende faktura som er deaktivert så kan du gå på samme sted for aktivere den.