Tilbud

Gjelder pakkene pluss og komplett

DNB Regnskap er laget slik at du fritt kan gjøre ett tilbud om til en faktura eller en ordre.

Velg Tilbud i menyen til venstre under Salg. Her får du oversikten over alle tilbud og status på disse. Opprett et nytt tilbud ved å klikke på «nytt tilbud»

Nytt tilbud
Registreringsvinduet i tilbud fungerer på samme måte som i faktura, Les mer om faktura her, men det er noen unike forskjeller:

Tilbudsdato (tilbud)
Gyldig til dato (tilbud)
Forfallsdato (faktura)
Purringer (faktura)

Utover dette vil samtlige data følge med hele veien fra tilbud til faktura.
Når du har lagt inn all data du skal, velg registrer.

Ved å klikke på pilen til høyre får du opp flere forskjellige valg. De mest vanlige er:
Send tilbudet til kunden
Overfør til ordre
Overfør til faktura

Når du overfører et tilbud til faktura, blir all data tatt med og du blir sendt rett til fakturakladd med korrekt data fra tilbudet. Gjør eventuelle justeringer og klikk deretter fakturer og send på vanlig måte.

Er tilbudet overført, oppdateres statusen på tilbudet.

Oppdatert på: 21/11/2020