Lag og forening - Registrere utgifter og knytte de til en gren

Registrere utgifter og knytte de til en gren eller avdeling

Å registrere utgifter er enkelt i DNB Regnskap. Det kan du lese mer om her

Det som er viktig å merke seg er imidlertid, at du må huske på å registrere avdeling slik at du får fordelt kostnadene dine på riktig undergruppe eller gren.

Gå til innboks, last opp en regning og velg registrer regning
I dette bildet må du hente frem avdeling slik at du kan registrere hvilken undergruppe eller gren kostnaden gjelder

Merk! Dersom du ønsker å splitte en utgift på mer enn en gren eller undergruppe må du dele opp regningen og registrere hver del for seg.

Oppdatert på: 16/03/2022