Fakturere til mange medlemmer samtidig

Har man mange medlemmer er det mest effektive å fakturere flere på en gang. Denne funksjonen heter Massefakturering. Har kan du lage en felles faktura og fakturere flere medlemmer samtidig:

Opprett medlemmene i kunderegisteret
Legg inn produktet for eksempel medlemsavgift eller treningsavgift
Opprett faktura og velg medlemmer fra lenken Legg til flere
Ta fram kolonnen for for registrering av avdeling dersom du har behov for å skille inntektene. Les mer om funksjonen for å opprette avdelinger her

Du kan lese mer om massefakturering her

Dersom du har mange medlemmer kan det være praktisk å fakturere med KID dvs ha en innbetalingsavtale, da blir det enklere å se hvem som har betalt. Dette kan du lese mer om her.