Lag og forening - Betale når to må godkjenne

Det er selvsagt mulig å gjøre utbetalinger direkte fra DNB Regnskap - Les mer

I mange lag og foreninger er det krav om at to personer må godkjenne en betaling. Dette er det støtte for i DNB Regnskap.

Hvis du ikke allerede har gjort det, må du først opprette en ny bruker i DNB Regnskap (ekstra bruker er inkludert for lag og foreninger).
Her kan du lese om hvordan du legger til en ekstra bruker

Når du skal betale sjekker systemet automatisk om det er krav til to godkjennere på konto.
Her kan du lese hvordan hvordan 2 godkjenninger fungerer

Denne muligheten krever at begge som skal godkjenne har rettigheter på konto og at de har hver sin bruker i DNB Regnskap

Oppdatert på: 16/03/2022