Artikler om: Innstillinger og annet

Markedsplass - Pakker og utvidelser

Pakker og utvidelser

Pakker:

I DNB Regnskap tilbyr vi tre ulike versjoner av programmet. Pakkene har ulike funksjoner og ulik pris slik at du kan velge hvilken som passer best for deg:

Mini:
Dette er vår billigste pakke som inneholder det man trenger dersom man har et enkelt regnskap.

Pluss:
Inneholder mange funksjoner som gjør at man kan føre et mer avansert regnskap, enten alene eller sammen med regnskapsfører.

Komplett:
I denne pakken får man tilgang til all funksjonalitet. Brukere bør ha god regnskapsforståelse, samarbeide tett med regnskapsfører eller har egne ansatte som administrerer bedriftens økonomi.

Utvidelser

Det finnes en rekke utvidelser som man kan bestille i tillegg til pakkene. Mange utvidelser er satt opp som standard, men man kan velge å slå de av om man ikke har behov for funksjonene.

Fakturatolk:
Denne funksjonen tolker fakturaene som er sendt inn på pdf og oppretter leverandører automatisk. Dato, beløp, KID fylles ut automatisk i de tilfellene feltene er lesbare. Dette gjør at du sparer mye tid på registrering og sjansen for feil blir mindre.

EHF mottak:
EHF mottak gjør at dine leverandører kan sende deg en elektronisk faktura som leses rett inn i systemet. Fordelen er at alle felter fylles ut automatisk og det eneste du trenger å gjøre er å bokføre regningen.

Vipps:
Dersom du sender faktura til en privatperson med registrert telefonnummer og som har Vipps, får kunden opp fakturaen i Vipps-appen eller som e-faktura i sin nettbank.

Timer:
Med timeregistreringsmodulen kan bedriften registrere timer brukt av den ansatte. Dette kan danne grunnlag for fakturering, lønnsutbetaling, prosjektregnskap etc.

Under Mine produkter vil du se hvilke aktive produkter du har valgt

Oppdatert på: 21/11/2020