Bokføre betalte leverandørfakturaer

Hvis du har betalt en faktura manuelt i nettbanken så må den registreres i DNB Regnskap og merkes som betalt slik at den ikke blir sendt til betaling igjen fra systemet

Last opp fakturaen som vanlig i innboksen i DNB Regnskap. Denne finner du under Utgift - Innboks.

Registrer regningen og fyll inn fakturadetaljene og regnskapskonto.
Trykk så på pil ned øverst til høyre og
Trykk så på Bokfør og merk som betalt
Sett inn rett betalingsdato, beløpet og hvilken konto det ble betalt fra.

Dette gjør at fakturaens kostnad blir registrert pluss at betaling (som ble utført i nettbanken) også registreres i regnskapssystemet.

Oppdatert på: 21/12/2022