Innboks

For å komme til innboksen går du til menyvalget “Utgift” -> “Innboks”

I innboksen finner du regninger du har fått inn via EHF og i e-postmottak. Du finner og bilag som du har lastet opp via DNB Regnskap-appen. Du kan også velge å laste opp dokumenter direkte fra datamaskinen din, dette kan du gjøre ved å klikke i opplastnings ruten, eller ved å dra filen inn i ruten og slippe den.

For å registrere en utgift som skal betales av selskapet kan du behandle den slik:

Klikk på «Last opp dokument» oppe til høyre og velg filer som skal lastes opp

Velg fakturaen det gjelder og klikk på “Registrer kjøp”.
Her kommer det opp tre alternativer: Regning, kvittering, tilbakebetaling. Velg det som passer for dokumentet du laster opp. Og klikk på “Registrert kjøp”

Vedlegget tolkes og leser inn data som fylles ut automatisk.
Opprett ny leverandør dersom leverandøren ikke er registrert fra før.
Sjekk at data stemmer og legg inn riktig kostnadskonto for utgiften.
Deretter klikk på «Bokfør og betal» eventuelt bare klikk på “Bokfør” for å registrere betaling senere.

E-post mottak er en funksjon som må aktiveres. Les mer om hvordan du setter opp dette her.