Budsjett

Finnes kun i Pluss og Komplett

For å legge inn budsjett laster du ned Excel-malen som du finner under Regnskap -> Budsjett.

I denne malen kan du fjerne og legge til hovedbokskonti i den venstre kolonnen ved behov. Husk også å legge inn kontonavn dersom du legger til konti. Fyll deretter inn tallene, salg/inntekter i minus og kostnad i pluss

Når dette er gjort, lagrer du filen. Deretter velger du "Importer budsjett" og laster opp budsjettfilen. I dialogvinduet for import kan du angi navn på budsjettet, og hvilket år det gjelder.

Til slutt må du huske å aktivere budsjettet.

Rapporter

For å få en oversikt over budsjettet for en gitt periode eller hele året kan du gå på Annet->Rapporter-Budsjettoversikt. Du kan også se økonomioversikt mot budsjett akkumulert gjennom året eller for en gitt periode.

Fyll inn perioden du ønsker å se i budsjettoversikten

Fyll inn perioden du ønsker å se i økonomioversikten. Husk å huke av for «Vis budsjett»

Oppdatert på: 23/11/2021