Kolonneoppsett

I de ulike funksjonene i systemet kan du redigere kolonneoppsett. Dette er for eksempel mulig i bilagsføring, i oversikten over inn- og utbetalinger, i fakturaoversikten osv.

For å redigere kolonneoppsettet, klikk på tannhjulet på det bildet du står i, for eksempel under Regnskap - Føre bilag

Du får da opp en dialogboks der du huker av for de kolonnene du ønsker å vise i tabellen. Dersom du ønsker å endre rekkefølgen på kolonnene, kan du holde pilen inne på de tre strekene (2) og flytte kolonnen ned eller opp.

Dersom du ønsker å nullstille oppsettet kan du klikke på Nullstill (3). Oppsettet vil da gå tilbake til systemstandard. Klikk på Lagre for å lagre innstillingene, eller Avbryt dersom du vil gå tilbake uten å lagre endringene.

Oppdatert på: 22/08/2022