Leverandører

Opprette ny leverandør

For å opprette ny leverandør går du til menyvalget “Utgift” -> «Leverandør». Klikk på «Ny leverandør» oppe til høyre.

Her kan du søke opp den nye leverandøren, enten ved å bruke telefonnummer eller navn på person/firma fra 1880/Brønnøysundregistrene, og systemet fyller automatisk ut data som den henter fra 1880/Brønnøysundregistrene. E-postadresse og telefonnummer legges inn manuelt, når all informasjon er lagt inn klikker du på “Lagre”

Her kommer du videre til et detaljert leverandørbilde hvor du kan legge inn mye mer informasjon om leverandøren dersom du skulle ha behov for dette.

Endre/slette leverandør

Leverandøroversikten viser alle personer og selskaper som er registrert som leverandører. Klikk på ønsket leverandør.

I fanelinjen har du fire valg. I fanene «Åpne poster» og «Regninger» legges det fortløpende inn åpne poster og faktura som føres mot leverandør når den er opprettet. I fanen «Dokumenter» kan man når som helst laste opp dokumenter som er knyttet til leverandører, f.eks kontrakter eller annen relevant dokumentasjon.

Du kan slette leverandør ved å trykke på de tre prikkene oppe til høyre og velge “slett leverandør”. Det er kun mulig å slette en leverandør så lenge det ikke er ført noe mot leverandøren. Alternativt så kan man bruke “deaktiver leverandør”.

Oppdatert på: 22/10/2020