Regningsoversikt

For å komme til regningsoversikten går du til menyvalget “Utgift” -> “Regninger”. Her får du en fullstendig oversikt over alle registrerte regninger. Her vil du kunne se forfallsdato, beløp, status og betalingsstatus.

Nyttig å vite om statuser
Opprettet: Er en regning som kun er lagret som et utkast. Denne er enda ikke bokført.
Bokført men Ubetalt: Regningen er bokført men den er ikke betalt/ merket som betalt.
Bokført og Betalt: Regningen er bokført og merket som betalt.
Bokført og Delbetal: Regningen er bokført, men kun deler av den er betalt.

Du kan registrere en ny utgift ved å klikke på “Ny utgift”. Da kommer du til “Innboks” og kan starte registreringen.

Under de tre prikkene til høyre for en regning så vil man få opp forskjellige snarveier til handling avhengig av status på regningen.

Oppdatert på: 22/10/2020