Valg av innbetalingskonto

Dersom et selskap har mer enn en bankkonto som er definert som driftskonto kan du velge hvilken bankkonto utgående faktura skal betales til.

Når du da oppretter en faktura, vil fanen "Detaljer" utvides til å inneholde et felt for bankkonto faktura skal betales til. Hvis du trykker på denne linjen kommer en dropdown som inneholder alle driftskontoer som er satt opp på selskapet. Valgt konto vil da bli synlig på fakturablankett som går til kunde.

Oppdatert på: 16/02/2023