Resultat og balanse - Drilldown funksjon

I funksjonen Resultat og balanse får du en oversikt over kontoene i regnskapet, med mulighet til å gå dypere ved å se på transaksjonsnivå.

Gå til Regnskap i venstremenyen og velg Resultat og balanse.

Deretter klikker du på den kontoen du vil ha informasjon om, for eksempel 3000 - Salgsinntekt.

Under fanen Periodetall vil du se en oversikt over kontoen. Du kan også filtrere etter avdeling, prosjekt og andre dimensjoner. Du får et transaksjonsbilde for en gitt måned ved å klikke på aktuell rad.

Under fanen Transaksjoner kan du filtrere transaksjoner på flere måter. For å velge en bestemt tidsperiode, klikker du på kalenderen og velger enten en f.o.m. og t.o.m. dato eller et predefinert tidsrom som kvartal, termin eller måned. Du kan også velge å sortere transaksjonene etter Regnskapsdato eller MVA-dato fra nedtrekkslisten. Du kan også søke etter spesifikke transaksjoner eller bruke avansert filtrering.

Oppdatert på: 18/08/2023