Standardmal for e-postutsendelse

Gå til Innstillinger i toppmenyen og velg Utsendelse. Velg aktuell fane (Faktura, Ordre, Tilbud)

Bla ned til feltet E-post mal. Legg inn emne og velg Legg til verdi for å legge til en spesifikk verdi systemet skal autogenerere ved utsending. Legger du til fakturanummer som verdi, vil systemet alltid generere aktuelt fakturanummer i emneteksten for utsending.

Legg inn svaradresse og teksten som skal forekomme i e-posten. Klikk på Legg til verdi dersom det er ønskelig at systemet skal autogenerere en spesifikk verdi i teksten. Du kan også legge til flere verdier.

Merk at e-postadressen faktura sendes fra ikke vil samsvare med den du har satt som svaradresse i malen, men det vil likevel være tydelig hvilken e-post mottakerne skal henvende seg til.

I forhåndsvisningsfeltet til høyre kan du se hvordan e-posten vil se ut for mottaker. Klikk på Lagre når du er fornøyd med den ferdige standardmalen.

Oppdatert på: 29/08/2023