Tildele en faktura

Tildele en faktura mellom Regnskapsfører og kunde

Det er støtte for å sende faktura og betalinger fra en bruker til en annen for godkjenning. Denne funksjonen er tilgjengelig i komplettpakken. Det er imidlertid mulig å tildele en faktura fra Regnskapsfører til en kunde selv om kunden bare har Plusspakken.

Regnskapsføreren må være registrert på selskapet med rollen Regnskapsfører.
Kunden kan være en standard bruker eller en administrator.

Tildele en faktura

Først må regnskapsfører velge pakken Komplett i sitt brukergrensesnitt

Regnskapsfører registrerer en regning på vanlig måte.
Fyll inn de feltene som er relevante - det er ikke nødvendig å fylle inn alle feltene.
NB ! Lagre regning.

Nå velger du hvem som skal godkjenne fakturaen.

Godkjenne en faktura

Kunden som skal godkjenne får nå opp et varsel i varslingsbjellen oppe i høyre hjørne

Kunden finner også alle fakturaer han har til godkjenning under menypunktet Annet > Oppgaver og godkjenninger

Så snart kunden har godkjent regningen dukker den opp hos Regnskapsføreren som kan fortsette behandling av regningen.

Godkjenning av betaling gjøres på samme måte

Oppdatert på: 21/03/2022